Boka miljövänlig fönsterputs online

Förr eller senare behöver alla putsa sina fönster. Men det
är inte alla som tycker att det är jättekul. Vi däremot, tar mer än gärna hand om fönsterputsningen åt dig. Vår långa erfarenhet är din garanti för ett bra resultat. Vår proffsiga personal ser till att leverera ett förstklassigt resultat som gör dina fönster i princip osynliga.

Vi erbjuder fönsterputs och städservice till företag och privatpersoner i Göteborg, Kungsbacka och Kungälv, vid ett enskilt tillfälle eller löpande under året. Som privatperson kan du dessutom utnyttja RUT-avdraget. Boka din miljövänliga fönsterputs nu! Fyll i formuläret här intill, eller be om en kostnadsfri offert, så kontaktar vi dig.

Så fungerar RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag innebär möjlighet till skatteavdrag för vissa typer av husarbeten. Du som köper RUT-tjänster behöver inte ansöka själv om rutavdraget, det gör den som utfört arbetet, det vill säga vi på GÖAB i detta fall.


Arbetet måste ha utförts i din bostad alternativt i dina föräldrars bostad, så länge du har betalat för arbetet. RUT-avdraget innefattas också om det gäller ditt fritidshus. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda avdraget. RUT-avdraget innefattar 50% av arbetskostnaden.


Några exempel på arbeten som innefattas av RUT-avdrag


  • Städning
  • Fönsterputs


Läs mer om RUT-avdrag på skatteverkets hemsida.

Skicka en Fri offert